Ontdek ons aanbod op maat met de voedingsroutes. Wat kunnen we voor u doen?

Route 1: Workshops, gastcolleges of vormingen op uw maat
Timing: heel het jaar door
Vraag een workshop aan op maat van uw organisatie.
Vraag een korte of meerdaagse vorming aan op maat van uw organisatie.
                              Locatie: bij u ter plaatse of in één van onze campussen.

                              Stel uw vraag rond topics of behoeften. Onze workshops of navormingen worden gegeven door lectoren,   
                              onderzoekers en mogelijks met participatie van studenten opleiding voedings- en dieetkunde. Zo kan u ook een  
                              aanvraag doen om een workshop voor u te ontwikkelen in kader van een afstudeerwerk of stage, dit 
                              onder begeleiding van u zelf als promotor en lectoren.

                             Voorbeelden van workshops en navormingen:
                             1. Nutriscore? What's new?
                             2. Voedselverspilling tegengaan in uw zorgorganisatie.
                             3. Etiket lezen: hoe herken ik 'gezonde' tussendoortjes? Waar moet ik opletten als ik broodbeleg kies? Wat is een
                                 gezond ontbijt? Wat is dat nu met die glutenhype: mag ik wel of geen gluten eten? Enz.
                             4. Groenten in de aanbieding: kookworkshops voor kinderen.


Route 2: Training in audit 'voedselverspilling tegen gaan in de zorg: meten is weten'.
Inzicht krijgen via een halve dag opleiding van meten van voedselverspilling. u krijgt na de navorming de vragenlijsten als toolkit mee om in uw organisatie toe te passen. Procesbegeleiding van het meten van voedselverspilling in een woonzorgcentrum. Hierbij wordt de kwaliteit van voeding en preventie van ondervoeding mee opgenomen.

                              Timing: Beschikbaar vanaf voorjaar 2020. Interesse contacteer ons.


Route 3: Vragen van het werkveld omzetten in een pasklaar en praktisch antwoord.  
Voorbeelden: de ontwikkeling van educatiematerialen voor in de dieetpraktijk, productontwikkeling, enz.
Dien uw vraag en samen met u gaan we na via welke route we u een antwoord kunnen bieden. 
Hierbij wordt ook de mogelijkheden bekeken van een afstudeerwerk, stage of onderzoeksopdrachten.
.

Route 4: Specifieke vragen zoals het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie, bevraging, contextscreening, interventies, materiaalontwikkeling, enz. in context van voeding en diëtetiek.
Timing: heel het jaar

Stel uw vraag. In een overleg samen met u kijken we wat we voor u kunnen doen. Bepaalde projecten die passen binnen de opleiding en de leerplannen kunnen via een studentenproject opgenomen worden, andere via (betalende) dienstverlening via de onderzoekswerking van het expertisecentrum Health Innovation, voor andere vragen bekijken we de mogelijkheid van projectaanvragen.